Een eigenwijze thriller, vanwege elementen als: genetica, fantasy, spiritualiteit, een stevige portie realiteit, Irak, een link met IS.
Mijn geschenk aan de wereld.

Publicatie: 5 februari 2016
Pagina’s: 281
Paperback: ISBN 978 94 0214 320 1 (NUR: 332)
E-book: ISBN 978 94 0214 466 6
Uitgever: Brave New Books
Bestellen bij Bol.com

Zinneling

Florian wordt geboren met een hersenafwijking. Zijn zintuigen zijn daardoor extreem gevoelig en zijn fontanel biedt een opening voor telepathie en waarneming buiten de zintuigen om.

De interesse van wetenschappers, journalisten en theologen is snel gewekt als hij niet het enige kind met deze gaven blijkt te zijn. Het vermoeden ontstaat dat met nieuwe zintuigen voor de mensheid niet alleen de werkelijkheid zal veranderen, maar ook de kennis van wat daarachter ligt.

Een geheime organisatie ziet in de bijzondere gave zelfs een potentieel wapen voor een missie in Irak. Huisarts Amanda Hulands werpt zich vanaf het begin als Florians beschermer op, wat niet zonder offers gaat. Maar of zij hem ook kan behoeden voor de moslimstrijder die in zijn hoofd oprukt…

Gratis download e-book:

(Dit zijn geen links naar pagina’s, maar naar downloads, die dus in de map downloads komen.
Als uw browser het bestand meteen probeert te openen, ziet u onzin staan. Dan zijn er nog allerlei mogelijkheden:
(1) zoek toch het bestand tussen de downloads, (2) kies voor de ZIP file en pak deze daarna op de computer uit, (3) neem de PDF, die leest ook prettig.)

Technische ondersteuning e-readers

Paperback bestellen: bij Bol.com (EUR 16,15).

 

Recensies

De boektrailer: (ZET GELUID AAN)