Zinneling

Over twee maanden verschijnt bij Brave New Books mijn vierde ‘kindje’: Zinneling. Wederom een spannend boek met inhoud, dat uitstekend zal passen in het rijtje van ‘Uit de duisternis neergedaald’, ‘Een vloek uit Kyrgyzstan’ en ‘Wie noemde haar zwak?’. Ik heb het bedacht vanaf 10 november 2011, toen ik op het station van Eindhoven een kilometers lange, rode lichtstraal zag bij de start van Glow. Ik schreef het in de bewogen periode waarin mijn ouders ziek werden en stierven. De eerste versie was klaar in februari 2014, twee jaar voor het boek uitkomt.

Dat duurde zo lang omdat ik ideeën kreeg voor een heel ander vierde boek, waarvan het schrijven echter langer duurt dan gedacht. Daarom breng ik toch eerst Zinneling uit, op verzoek van proeflezers. Het boek zal te koop zijn in een papieren versie en kan dan tevens gedownload worden op mijn website.
Momenteel rond ik een nieuwe versie van het manuscript af, gebruik makend van redactionele opmerkingen uit 2014, en na Kerst volgt nog een redactie door Eisso Post. Het boek speelt in Nederland, de Verenigde Staten en Irak. Ik verbind het met wat zich momenteel in Irak en Syrië afspeelt. Er is een eerste versie van de boektrailer klaar en daarvan zal ik af en toe een snapshot plaatsen, zoals hieronder.

Wordt het mijn ‘meesterwerk’? Nou, dat hoeft niet, want dat zou het andere boek moeten worden dat ik aan het schrijven ben. Maar het is wel een boek waarvan proeflezers gesmuld hebben. Bij de introductie ervan heb ik trouwens nog een behoorlijke verrassing in petto.

SnapShot1 klein

Facebook reacties:

Untitled

By |2016-10-22T13:32:42+00:00zaterdag 12 december 2015|Reacties uitgeschakeld voor Zinneling

About the Author: