Ga naar de inhoud

Massagekussens: wat is dit precies?

  • admin 

Steeds meer mensen gaan een massagekussen kopen. Dit komt omdat massagekussens als een bron van pijnverlichting, stress maar ook angstvermindering kunnen zijn. Ook kan een massagekussen gebruikt worden als een vorm van spierontspanning. Dit kan bijvoorbeeld aan de rug, nek of schouder zijn. Hiermee wordt pijn verzacht, maar ook voorkomen. 

Comfy-kussen.nl is ontstaan vanuit de sportwereld, omdat massages hierin centraal staan na een zware training. Deze massages gaven de spieren meteen verlichting. Omdat het in het dagelijks leven niet altijd mogelijk is om een massage te krijgen, is dit massagekussen ontworpen. 

Wanneer je last hebt van vastzittende spieren, kun je een verkeerde houding aannemen. Bedenk maar eens dat je, wanneer je spanning op de schouders hebt staan, je schouders optrekt. Een massagekussen gebruiken ontspant de spieren, waardoor je uiteindelijk dus ook een betere houding zult hebben! 

Hoe werkt het kussen?

Het massagekussen, te koop via Comfy-kussen.nl, werkt zo goed omdat er gebruik wordt gemaakt van infrarood. Het infrarood kussen zorgt ervoor dat de knoppen in het kussen langzaam warm worden, waardoor er meteen verlichting in de spieren ontstaat. In tegenstelling tot een normale verwarming heeft een infrarood verwarming geen lucht nodig om warm te worden. Dit zorgt ervoor dat het een geschikt onderdeel is voor een massagekussen. 


Waar te gebruiken?
Nu blijft de vraag natuurlijk over: wanneer kan ik een massagekussen gebruiken? Het antwoord hierop is makkelijk: eigenlijk overal. De massagekussen is bijvoorbeeld heerlijk te gebruiken thuis op de stoel. Daarbij kan het ook als ondersteuning worden gebruikt wanneer je liggend op de bank naar bijvoorbeeld te tv zit te kijken. Daarbij kan de massagekussen ook in bed worden gebruikt voor of tijdens de slapen gaan. Wel is het dan zo handig om te massagekussen uit zetten voordat je in slaap valt. Hiermee kan de kussen dus voor alle gelegenheden worden gebruikt.