Ga naar de inhoud

Tuinontwerp

Nieuwe tuin nodig? Lees dan snel verder

Dromen mag

Altijd al gedroomd van een oase in je achtertuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Handy Gardeners kan u helpen de tuin van uw dromen te krijgen zonder een fortuin uit te geven aan landschapsarchitectuur en tuinontwerp in Londen. Bespreek uw ideeën met onze tuinarchitecten en wij ontwerpen de mooiste tuin voor u. Boek nu en krijg een prachtige tuin waar de straat jaloers op is!

Samen

Neem op elk moment contact met ons op en bespreek uw behoeften met ons deskundige klantenserviceteam. Deel uw ideeën met ons team, vertel ons precies wat u moet doen en wanneer u wilt dat wij de klus klaren. Onze deskundige tuinarchitecten gaan aan de slag zodra we het eens zijn over de prijs.

Uitvoering

We sturen een team van tuinmannen op een tijd en datum die u schikt en zij geven u een gratis schatting. Laat ze precies weten wat je nodig hebt en geef ze alle details van je project, zodat ze je een nauwkeurige schatting kunnen geven. Zij bieden u professioneel advies, handige tips en ideeën die u kunt toepassen in uw tuinproject.

Goedkoper dan gemiddeld
13 %
Sneller
+ 0 %
Meer milieuvriendelijk
50 %
5/5
Super! dank voor de goede service in mijn tuin
Albert
Amsterdam