Ga naar de inhoud

Waarom een houten blokhut kopen?

  • admin 

Je hebt wat ruimte in de tuin en je bent op zoek naar een manier om meer sfeer in de tuin te creëren. Of je hebt simpelweg meer bergingsruimte nodig. Een houten blokhut is de perfecte keuze om meer sfeer in de tuin te creëren, maar is ook multifunctioneel. Waar kun je een houten blokhut voor gebruiken? In deze blog geven wij een aantal redenen waarom je überhaupt een blokhut zou moeten kopen.

Meer sfeer in de tuin

Een huisje in de tuin geeft gewoon meer sfeer. Alsof er iemand in je tuin woont. Een houten blokhut kan een hele mooie, warme en sfeervolle uitstraling hebben. Terwijl je een enorme keuze hebt in vormen en kleuren. Zelfs het soort dak kun je kiezen! 

Een houten blokhut voor meer bergingsruimte

Als je meer bergingsruimte nodig hebt is een houten blokhut ideaal. Een blokhut van hout kun je inrichten zoals jij het wilt en hier kun je bijvoorbeeld prima gereedschap in opslaan. Of je fietsen of scooter stallen. 

Garage en werkplaats

Je kunt ook voor een houten blokhut als garage kiezen. Waar je de auto kunt neerzetten. Zo staat de auto lekker droog of uit de brandende zon als het warm is. Daarnaast loop je ook geen risico dat er ingebroken wordt. Als de blokhut groot genoeg is zou je de garage ook kunnen combineren met bijvoorbeeld een werkplaats voor al je klussen in en rondom het huis.

Ontspannen in een houten blokhut

De houten blokhut kun je natuurlijk ook prima gebruiken om er lekker in te zitten. Je kunt er een sfeervol huisje van maken waar je jezelf even kunt terugtrekken. Als je een goed boek wilt lezen of gewoon een goed gesprek met vrienden of familie wilt voeren. Je kunt deze blokhut sfeervol aankleden en bijvoorbeeld voorzien van een kacheltje. Zodat je het ook op koude dagen en avonden het lekker warm hebt.

Kantoorruimte

Je kunt een blokhut ook als kantoor gebruiken! Het gebeurt steeds vaker dat mensen een houten blokhut (laten) plaatsen om er te kunnen werken. Zeker nu mensen vaker thuiswerken of op afstand werken. Zoals zzp’ers. Je eigen kantoor aan huis is natuurlijk ideaal terwijl je ook geen kamers of leefruimtes in het huis hiervoor hoeft op te offeren. De uitdaging is natuurlijk wel dat je een goede internetverbinding en een stroomvoorziening in de blokhut hebt.

Een houten blokhut afgestemd op jouw wensen

Als geen enkel model of een vorm niet in de smaak valt, kun je ook met de specialist in gesprek gaan om een blokhut op maat te laten ontwerpen, bouwen en plaatsen. Zo krijg je een blokhut die helemaal op jouw wensen is afgestemd en waar je ook jarenlang plezier van hebt. Bij de Blokhutspecialist kun je van onze jarenlange expertise gebruik maken en wij kunnen je voorzien van een goed advies over welke houten blokhut het beste in jouw situatie past. Daarnaast kun je in één van de showrooms de verschillende soorten blokhutten in levende lijve bekijken en inspiratie opdoen.