Wat zijn plevierbonen?

Wat zijn plevierbonen?

Wat zijn plunjerbonen? Mijn eerste reactie was dat dit een product is voor de vogelliefhebber die graag kijkt naar verschillende vogels die zich voeden met de zaden en de bessen van bomen eten. Deze veronderstelling kan niet verder van de waarheid zijn, aangezien deze bonen al meer dan twee eeuwen door mensen voor medicinale doeleinden worden gebruikt. In feite is het verhaal van de man die de kleine zwarte vogel redde uit een brandend gebouw, gerelateerd aan deze bonen. Ze werden later gebruikt om de kleine zwarte vogel te helpen herstellen van zijn wonden.

wat zijn plevierbonen

Nu we weten wat plevierbonen zijn en hun verbazingwekkende geschiedenis als voedsel en medicinaal gewas, waar zijn plevierbonen voor? Veel mensen hebben met succes hun eigen kleine tuinen laten groeien met deze peulvrucht. . Ze kunnen worden gebruikt in salades, gepocheerd met salsa, gegrild met tortillachips of gemengd met rijst en op sandwiches gegeten. Ze vullen niet alleen, maar hun vezelgehalte is ook uitstekend geschikt voor mensen met spijsverteringsproblemen.

Het andere geweldige van Plunger-bonen is dat ze al het volgende bevatten: b├Ętacaroteen, ijzer, calcium, mangaan, fosfor, kalium, lysine, magnesium, natrium, selenium, thiamine, foliumzuur, niacine, riboflavine, foliumzuur, magnesium, ijzer en allicine. Dat klopt – er zit zes gram allicine in een portie bonen. Dat is ongeveer twee kopjes waard! Helemaal niet slecht, aangezien ze maar ongeveer twee dollar per pond kosten. Als je meer rijke voedingsstoffen wilt krijgen, voeg dan meer bonen toe!

Klik door naar de website: https://www.valledelsole.nl/